2 izbová luxusne zariadená novostavba na predaj s parkovaním, slnečné kolektory!

Cena nehnuteľnosti
163 000 €
Celková plocha
50 m2
Kraj:
Bratislavský kraj
Okres:
Malacky
Obec:
Stupava
Ulica:
Ulica Jána Ondruša
Druh:
2 izbový byt
Kategória:
Byty
Stav objektu:
novostavba
Balkón:
áno
Loggia:
nie
Výťah:
neuvedené
Terasa:
neuvedené
ID inzerátu:
3432717098586

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj úžastný 2- izbový byt v Stupave na ulici Jána Ondruša v novostavbe z roku 2018. Celková výmera bytu je 50,3m2, z toho byt tvorí 45,71m2 +  priestranný balkón  3,09 m2 a pivnica 1,5 m2. Byt sa nachádza na ideálnom 2 poschodí zo 4-roch a je situovaný na východ s krásnym výhľadom na Malé Karpaty a Kamzík.

Byt Je kompletne vybavený luxusným nábytkom na mieru v každej izbe aj kúpelni. Je dizajnovaný do prírodných moderných tónov. Nábytok obsahuje take vymoženosti ako záklopné zásuvky či usb port. Okná lemujú na mieru šité záclony a zatemnovacie závesy. V obyvačke je klimatizácia aj na kúrenie aj na chladenie, vypočítana presne na m2.


Dispozícia bytu: V stupná chodba so šatníkovou skriňou,  na pravo je kúpeľňa s vaňou a WC s umývadlom.  Kuchyňa prechádzajúca do obývacej izby so vstupom na balkón s krásnym výhľadom  a spálňa. V kuchyni je moderná kuchynská linka vyrobená na mieru, vstavané spotrebiče - chladnička s mrazničkou, teplovzdušná rúra, indukčná varná doska, moderný digestor a umývačka riadu. Všetko prémiovej značky Elektrolux.  K bytu patrí aj pivnica 1x1,5 metra na tom istom poschodí a spoločna kočikáreň na prízemí. Na streche sú umiestnené slnečné kolektory pre obytný dom, ktoré zabezpečujú naozaj nízke  náklady na elektriku, teplo, čo je záruka nízkych nákladov aj pri zvýšenom raste cien energií. Zateplený obytný dom je z tehly a panelu, má osobný výťah.

Byt sa predáva zariadený ako ho vidíte na fotkách. Na byte neni žiadna ťarcha a je kúpou voľný, stačí si len pobaliť veci a prísť bývať. Je ideálny ako štartovací byt pre mladú rodinku, keďže susedov tvoria hlavne mladí ľuďia, na konci ulice je škôľka s ihriskom, ktoré je prístupné pre verejnosť aj vo voľnom čase. Vo vedľajšej bytovke na prízemí je cukráreň s detským kútikom.  Vhodný je aj pre milovníkov prírody a ľudí čo uprednostňujú malé mestečko pred ruchom veľkomesta vďaka nekonečným možnostiam pre šport a voľnočasové aktivity.

Výhodami tohho bytu sú:

- výborné poschodie- balkón-z neho úžasný výhľad na male Karpaty, žiadna bytovka vo výhľade. Slnečné kolektory, ktoré zebezpečia úsporu energií až niekoľko stoviek ročne.

- vlastné parkovacie státie v cene- plávajúce podlahy- drevené interiérové dvere a zárubne- kuchynská linka vyrobená na mieru- plastové okná - byt plne zariadený- internet: optika Telekom- detské a športové ihriská - cukráreň kaviareň hneď v tej istej bytovke- polyfunkcia v celom komplexe- cyklotrasy, lesopark- voľný ihneď. Táto nehnuteľnosť nebola nikdy obývaná.

OKOLIE
Priame okolie bytu tvorí zástavba novostavieb a rodinných domov. Napriek tomu ide o veľmi tichú lokalitu s priamym prístupom na cyklistickú trasu pod domom, ktorá sa napája na viacero vybudovaných trás pre milovníkov cestnej cyklistiky popri Dunaji  a horskej cyklistiky v Malých Karpatoch s napojením do Rakúska. V bytovom komplexe sa nachádza cukráreň.  Len pár minút pešo od bytu sa nachádza zdravotné stredisko, trhovisko, obchody, základná škola, materské školy, úplné centrum Stupavy, zástavka autobusu je 6 minút peši. Neďaleko sa nachádza aj  nádherný zámocký lesopark a kaštieľ.

Mesačné prevádzkové náklady : 130 €  (správa + fond opráv) + 3 € elektrina. Bytovka ma vlasný plynový kotol so zastropovanými cenami plynu, čo je odzrkadlené aj na zálohovom predpise.

CENA BYTU: 163900 EUR s 1 vonkajším parkovacím miestom v tejto cene, v ktorej je zahrnutý aj kvalitný právny a hypotekárny servis. V prípade záujmu je k dispozícií na predaj aj otvorené garážové státie pod strechou za 15000 eur  (je tam možnosť dorobenia garážovej brány)

V prípade záujmu o obhliadku bytu ma neváhajte kontaktovať aj cez víkendy na tel. čísle 0915274177.



Ing. Dagmar Kubíková
makler

Obhliadku si dohodnite tu

Podobné nehnuteľnosti v okolí

Sídlo firmy a fakturačné údaje

WFG reality, s.r.o.
Daxnerova 9
010 01 Žilina

IČO: 50 659 855
DIČ: 2120414406

 

Banka: Tatra Banka
Účet: 2940033637/1100
IBAN: SK92 1100 0000 0029 4003 3637

Kontaktné miesto

WFG reality s.r.o.
Daxnerova 9
010 01 Žilina

Tel:
+421 41/55 55 999
Fax: +421 41/55 55 955